Választható matrac huzatok

Nálunk felár nélkül választhat huzatot a matrachoz!

Az igényeinek megfelelő matrac huzatot az adott terméknél tudja kiválasztani!

Aloe Vera ? aloe vera kikészítéssel

Aloe Vera ? aloe vera kikészítéssel

Liliomfélék családjába tartozó növény. Kivonatát a textilipar is használja baktériumölő, nyugtató, frissítő hatása miatt. A szövetre gyártás végén, kikészítéskor kerül fel. Kellemes illatú és megakadályozza a kellemetlen testszagnak a  matracba történő beívódását. Könnyen kezelhető, hosszú élettartamú szövet.

Bambusz –  bambusz rostokat tartalmazó szövet

Bambusz - bambusz rostokat tartalmazó szövet

Perjefélék családjába tartozó növény. Antibakteriális hatással bír, ezért a textilipar is szívesen használja. A bambusz rostot tartalmazó textil több vizet nyel el, mint a pamut. A bőrt szárazon tartja. Tapintása selymes, kellemes. Könnyen kezelhető, hosszú élettartamú szövet.

Fehér, önmagában mintás, jó légáteresztő képességgel

Önmagában mintás, fehér, jó légáteresztő képességgel

Legfontosabb tulajdonsága a légáteresztő képessége.
Szép mintázatú, steppelt kivitelű, könnyen kezelhető, hosszú élettartamú szövet. Mivel önmagában mintás a ráhelyezett lepedőn a mintája nem üt át.

Silveractive ? antibakteriális kikészítéssel

Silveractive ? antibakteriális kikészítéssel

Kiváló hatással bír a baktériumok, poratkák ellen. A textíliában található ezüst szál antibakteriális hatással bír. Nem engedi, hogy a kellemetlen szagot okozó mikroorganizmusok a huzat felületén megtelepedjenek. Könnyen kezelhető, hosszú élettartamú szövet.

Ha csak matrac huzatra van szüksége az elhasználódott esetleg kiszakadt matrac huzatának lecseréléséhez, akkor azt a Matrac Gyár webáruházban megrendelheti IDE kattintva!

Nálunk egyedi méretben is rendelhet matrac huzatot és egyedi méretű matracot az egyedi méretű ágyához!