Vásárlás Menete

A matracgyar.hu webáruházban regisztráció után tud vásárolni! Regisztrálni a vásárlás végeztével a megrendelés elküldése előtt lehetséges!

A termékeket kategóriánként rendezve találja meg a matracgyar.hu weboldalon. Az oldal jobb felső részén található kereső ikonra (nagyító) kattintva  is tud keresni különböző kifejezések alapján a termékek között!

A termék nevére vagy a képére kattintva, egy olyan oldalra jut ahol bővebben olvashat a termékről és nagyobb méretben is megnézheti a termék képét. Ezen az oldalon a termék induló árát is megtalálja, ami 1 darabra vonatkozik, magyar forintban értendő és tartalmazza az általános forgalmi adót!

A “Leírás” fül alatt megtalálja az adott termék pontos technikai adatait, tulajdonságát a fedő huzatokat ha a fedő huzat választható akkor a választható fedő huzatokat is megtalálja. A “További információ” fül alatt olvashatja a rendelhető standard méreteket és a felár nélkül választható matrac huzatokat.

A “Vélemények” fül alatt értékelheti, véleményezheti az adott terméket.

Ha a termék megfelel elképzeléseinek a méret és a huzat kiválasztása után láthatja a kiválasztott termékvariáció konkrét árát, majd megvásárolni kívánt mennyiség kiválasztása után, a ?Kosárba? gombra kattintva virtuális kosarába rakja a terméket.
Az oldal felső részén, a  jobb oldalon megjelenik a kosár tartalma, így folyamatosan figyelemmel tudja kísérni vásárlásait. További termékeket is ugyanígy tud a kosarába tenni.

A jobb oldalon fent a ?Kosár? ikonra kattintva megjelenik a kosár teljes tartalma mely a ?Kosár? gombra kattintva szerkeszthető. A listában szereplő termékek mennyiségét csökkentheti/növelheti a ?Mennyiség? felirat alatti számot változtatva, melyet a ?Frissítés? gombra kattintva véglegesíthet. A listából bármely terméket törölheti a előtt található ?X? (Termék Eltávolítása) gombra kattintva.

Ha rendelkezik kedvezményre jogosító kupon kóddal, kérjük írja be a megfelelő helyre, majd kattintson az ?Alkalmaz? gombra.

Ha úgy gondolja, hogy végzett a vásárlással a ?Tovább a Pénztárhoz? vagy a ?Tovább? gombra kattintva eljut egy oldalra ahol be tud jelentkezni (ha már vásárolt nálunk) ?Bejelentkezés? gombra kattintva. Ha első alkalommal kíván vásárolni webáruházunkban a ?Regisztráció? gombra kattintva a kötelezően kitöltendő mezők kitöltésével egyszerűen regisztrálhat!

A rendelése összegzésénél áttekintheti rendelését és ha szükséges módosíthatja a szállítás módját illetve fizetés módját. Webáruházunkban  2 fajta fizetési módot (előre utalás vagy utánvét) választhat!

Házhozszállítás előre utalással: ebben az esetben a rendelését követően visszaigazolást kap a megadott email címre, mely tartalmazza a megrendelt termékeket, azok összegét és a postaköltséget. A visszaigazolásban szereplő bankszámlaszámra utalja el a végösszeget és a közlemény rovatba tüntesse fel a rendelési számot! Az összeg beérkezését követően emailban tájékoztatjuk, hogy  postázzuk a megrendelt termékeket!

Házhozszállítás utánvéttel: ebben az esetben a rendelését követően visszaigazolást kap a megadott email címre, mely tartalmazza a megrendelt termékeket, azok összegét és a postaköltséget. A rendelése feldolgozásakor illetve postára adásról küldünk egy email üzenetet, melyben informáljuk, hogy a megrendelt termékeket postára adtuk és Önnek a megrendelt termékek árát illetve a postaköltséget az átvételkor kell fizetni a kézbesítőnek.

A fizetési és mód kiválasztása és az Általános Szerződési Feltételek elfogadása után, a ?Rendelés? gombra kattintva véglegesíti megrendelését! Az Ön által megrendelt termékekről visszaigazolást kap a regisztráció során megadott email címre.

Amennyiben nem kap visszaigazolást a megrendeléséről az email címére, kérjük ellenőrizze a SPAM mappát email fiókjában vagy hívja ügyfélszolgálatunkat! A megrendelése feldolgozása után a csomag feladásáról email üzenetben tájékoztatjuk!

Amennyiben kérdése, észrevétele lenne, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!